2132141800 Μητροπόλεως 12-14, 10563, Αθήνα

Procter & Gamble

FMCG

Λεπτομέρειες εταιρείας

Kάθε μέρα, όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας, περιποιείστε τα μαλλιά σας, πλένετε τα πιάτα ή τα ρούχα σας, όταν ξυρίζεστε, φροντίζετε την επιδερμίδα σας ή ακόμα και όταν αλλάζετε την πάνα του μωρού σας, τότε ίσως χρησιμοποιείτε ένα προϊόν της P&G.

Στην P&G δημιουργούμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, πίσω από γνωστές Μάρκες εμπιστοσύνης με ένα αποκλειστικό σκοπό – να βελτιώνουμε τις μικρές καθημερινές στιγμές που αφιερώνετε στη φροντίδα του Εαυτού σας, της Οικογένειας και του Σπιτιού σας.

Η Καινοτομία διατρέχει τα 175 χρόνια ιστορίας μας, μέσα από ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων όπως τα Pampers, Always, Swiffer, Pantene, Ariel, Gillette και Fairy. Την ίδια στιγμή, αυτή η καινοτομία, μας βοηθά να αγγίξουμε την κοινωνία μέσα από προγράμματα όπως το «Children’s Safe Drinking Water” και να προστατεύσουμε το περιβάλλον με λύσεις βιώσιμης ανάπτυξης όπως το “Head and Shoulders Beach Plastic Bottle”.

Αυτή είναι η ιστορία της P&G. Μία ιστορία καινοτομίας, από μια εταιρία η οποία ξεκίνησε με μία μπάρα σαπουνιού, ένα κουτί με κεριά και τη δέσμευση των δύο ιδρυτών της, του William Procter και James Gamble, να δημιουργούν καθημερινά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Είναι η ίδια δέσμευση που εμπνέει τους ανθρώπους της P&G σε όλο τον κόσμο μέχρι και σήμερα.

1 Οι θέσεις εργασίας ανοίγουν

Οδηγίες Χρήσης